Aanmeldformulier
Contact

HEALTH

Waarom arbeidshulpverlening voor jouw onderneming?

Arbeidshulpverlening is er voor mensen die door psychologische klachten, burn-out gevoeligheid of burn-out klachten niet aan het werk zijn of dreigen uit te vallen. We starten het traject van arbeidshulpverlening met een quickscan (dat is eigenlijk een intake die bestaat uit een handvol gesprekken, vragenlijsten en de ACT®-meting). De uitkomsten van deze quickscan helpen ons om de behandeling die volgt helemaal op de klant af te stemmen.

Zowel werkgever als werknemer kunnen bij myHBM aankloppen voor arbeidshulpverlening.

Arbeidshulpverlening van myHBM onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit en snelheid: al binnen vijf werkdagen kunnen wij de eerste afspraak plannen. Zodra wij de uitkomsten van de quickscan hebben, kan ook de behandeling en het herstel binnen vijf werkdagen van start kan gaan. De snelheid waarmee wij beginnen boekt winst, niet alleen in het behandelingsproces, maar ook voor de werkgever.

Dare to have happy employees
myHBMHealth & Talent - Arbeidshulpverlening & Health

Stapsgewijs:

1. Binnen vijf werkdagen na aanvraag wordt de quickscan gepland
2. Aan de hand van de uitkomst van de quickscan wordt een plan van aanpak en een offerte aan de werkgever voorgesteld
3. Indien akkoord gaat binnen vijf dagen de behandeling van start
4. De behandeling wordt uitgevoerd door een psycholoog of psychotherapeut van myHBM en in de meeste gevallen over 5, 10 of 15 sessies verspreid
5. Tijdens het behandelingstraject wordt ook de re-integratie gestart
6. Gedurende de re-integratie wordt mogelijk ook de werkgever bij het proces betrokken
7. Psychologen bepalen aan de hand van bepaalde criteria wanneer de werknemer klaar is om terug aan het werk te gaan. In dat geval is de behandeling geslaagd en wordt deze afgesloten.
afspraak plannen

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler