Aanmeldformulier
Contact

ONS TEAM

Ontmoet onze specialisten!

Lonneke Scheijvens - HBM/ACT®-specialist | mede-eigenaar

Lonneke Scheijvens

HBM/ACT®-specialist | Coach | Managing Partner

Vanuit mijn oprechte interesse in anderen bouw ik graag aan duurzame relaties met collega’s en (potentiële) klanten. Authenticiteit en integriteit staan daarbij voor mij centraal.

Door me te verdiepen in de behoeften van een ander, bied ik maatwerk oplossingen die bijdragen aan de groei van onze klanten, onze partners en myHBM Health & Talent.

Roland Wauthlé - Arbeidspsycholoog | mede-eigenaar

Roland Wauthlé

Psycholoog | HBM Coach | Managing Partner

Als psycholoog ga ik graag met je op zoek naar wat jouw belangrijkste drijfveren in het leven zijn en waar jij daadwerkelijk gelukkig van wordt. Met mijn empathische manier van werken, mijn enthousiaste benadering en mijn pragmatische aanpak probeer ik er samen met jou voor te zorgen dat je weer positief in het leven komt te staan. Door een confronterende doch menselijke en toegewijde manier van werken toe te passen, zorg ik er samen met jou voor dat jij weer in balans komt. We maken je sterker, zorgen dat je de regie over je eigen leven weer terugneemt en dat je weer in je kracht wordt gezet.

Anouk Wauthlé

Psychotherapeut / GZ-psycholoog | HBM Coach & Docent | Managing Partner

Ik ben 13 jaar werkzaam als psychotherapeut en coach. Ons gedrag en onze drijfveren als ‘mens’ heeft mij van jongs af aan geboeid en persoonlijke ontwikkeling is een van mijn belangrijkste drijfveren in het leven. Hoe beter we onszelf kennen, ontdekken wat we nodig hebben en wat onze waarden zijn, hoe groter de kans op een bevredigend leven en gevoelens van (eigen) liefde, geluk en succes.

Als GGZ-specialist en HBM Coach & Docent kun je bij mij terecht voor alle vragen op gebied van mentale gezondheidsklachten, persoonlijkheids-ontwikkeling en talentontwikkeling.

Marko Lemmens - Coach | HBM-specialist | mede-eigenaar

Marko Lemmens

Coach | HBM-specialist

Mijn kennis en ervaring in diverse functies en sectoren, zet ik bij myHBM Health & Talent in op de ondersteuning van individuen, teams en (groeiende) organisaties om deze gelukkiger en succesvoller te maken.

Ik geloof in de sfeer van een thuiswedstrijd, waarbij het team stimuleert en aanmoedigt en de spelers onderling positief coachen.

Wendy Kersten - Coach

Wendy Kersten

POH-GGZ | Coach

Elk proces is uniek en ik vind het elke keer weer geweldig om dit proces samen met de coachee te mogen doorlopen. Ik gun iedereen persoonlijke ontwikkeling en de bewustwording van natuurlijke talenten. Beide zorgen ervoor dat iemand een gelukkiger en liefdevoller mens kan worden.

Op een directe, persoonlijke en praktische benaderingswijze daag ik mijn coachees uit om in beweging te komen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk.

Joyce Hermans

Spoor 2-specialist | (Loopbaan)coach

Mensen vanuit oprechte interesse helpen zelf de regie te nemen over hun loopbaan en ze te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes geeft mij energie en voldoening. Goed luisteren naar het verhaal van mijn gesprekspartner, kritisch doorvragen en samen de situatie analyseren om vervolgens een passend plan van aanpak te op te kunnen stellen.

In mijn rol als coach vind ik het belangrijk een gevoel van vertrouwen en veiligheid te bieden zodat de ander zich kwetsbaar durft op te stellen en de ruimte voelt de juiste keuzes te maken.

Evelien Markgraaf - Business assistente

Evelien Markgraaf

Business-assistente

Als business assistente bij myHBM Health & Talent ben ik, naast all-round management ondersteuner, het eerste aanspreekpunt voor klanten, cliënten, partners en collega’s. Ik vind het geweldig om in een omgeving te mogen werken waar de mens altijd centraal staat.

Ik krijg er energie van om net dat stapje extra te zetten en werkzaamheden zo te organiseren, dat klanten en cliënten altijd snel, correct en vriendelijk geholpen worden.

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

– Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

– Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent.

– Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Ik heb My HBM ervaren als een fijne sparringspartner in een voor mij moeilijke tijd. Het is een wereld van verschil hoe ik het traject ben gestart en hoe ik het traject heb afgesloten. Tijdens mijn sessies is er goed naar mij geluisterd en heb ik de juiste handvatten gekregen om mijn stress symptomen te signaleren en te tackelen. In slechts een paar maanden tijd ben ik weer terug de oude geworden. Of misschien zelfs wel een oplettendere versie van mezelf. En daar ben ik dankbaar voor.’  

– Anoniem

“Omdat ik last had van hoge werkdruk ben ik door mijn bedrijfsarts  naar MyHBM health en talent doorverwezen. Door letterlijk uit te schrijven hoe ik me voelde, wat ik dacht en hoe ik handelde in stressvolle situaties, heb ik meer inzicht gekregen in mijn actie- reactie patronen. Deze training heeft me geleerd beter te reflecteren op mijn eigen handelen en heeft me laten zien welke “verborgen“ competenties ik verder kan ontwikkelen.

Ik heb deze training als zeer oplossingsgericht en prettig  ervaren.”

– Ted de Win

“MyHBM kenmerkt zich door een directe, open, transparante aanpak in de zoektocht naar de juiste mensen op de juiste plek. De professionals van MyHBM slagen er vervolgens in deze zoektocht samen met deze mensen voort te zetten.

Dankzij hun instrumenten en analyses worden mensen in staat gesteld zichzelf beter te leren kennen in de context van hun omgeving, zichzelf bewust te worden van potentieel en valkuilen, om daarna ook het beste uit zichzelf te halen.

De aanpak, het enthousiasme en de expertise van het team zorgen ervoor dat MyHBM snel een beeld krijgt van een organisatie, de mensen voor zich kan winnen hetgeen belangrijke ingrediënten zijn voor het maatwerk dat wordt geleverd.”

– Liesbeth van Dijk

MyHBM Health & Talent heeft mij inzicht gegeven in ‘mijn overdrives’ en ‘mijn tekortkomingen’. Die wist ik zelf al wel, maar ermee leren omgaan in de dagelijkse praktijk is pittiger dan ik vooraf dacht.

Meedenken, inleven, confronteren en weer opstaan hebben mij een stap verder gebracht.

Nu kan ik het zelf…

– Anoniem

Verdeler