Aanmeldformulier
Contact

ONS TEAM

Ontmoet onze specialisten!

Lonneke Scheijvens - HBM/ACT®-specialist | mede-eigenaar

Lonneke Scheijvens

HBM/ACT®-specialist | mede-eigenaar

Vanuit mijn oprechte interesse in anderen bouw ik graag aan duurzame relaties met collega’s en (potentiële) klanten. Authenticiteit en integriteit staat daarbij voor mij centraal.

Door me te verdiepen in de behoeften van een ander, bied ik maatwerk oplossingen die bijdragen aan de groei van onze klanten, onze partners en myHBM Health & Talent.

Marko Lemmens - Coach | HBM-specialist | mede-eigenaar

Marko Lemmens

Coach | HBM-specialist | mede-eigenaar

Mijn kennis en ervaring in diverse functies en sectoren, zet ik bij myHBM Health & Talent in bij de ondersteuning van individuen, teams en (groeiende) organisaties om deze gelukkiger en succesvoller te maken.

Ik geloof in de sfeer van een thuiswedstrijd, waarbij het team stimuleert en aanmoedigt en de spelers onderling positief coachen.

Roland Wauthlé - Arbeidspsycholoog | mede-eigenaar

Roland Wauthlé

Arbeidspsycholoog | mede-eigenaar

Met mijn energieke manier van werken, mijn enthousiaste benadering en mijn pragmatische aanpak doe ik er alles aan om mensen weer van het leven te laten genieten.

Door een confronterende doch menselijke en toegewijde manier van werken toe te passen, weet ik intrapersoonlijke veranderingen teweeg te brengen.

Anouk Wauthlé - Psychotherapeut / GZ psycholoog | mede-eigenaar

Anouk Wauthlé

Psychotherapeut / GZ psycholoog | mede-eigenaar

Een van mijn belangrijkste waarden in het leven is persoonlijke ontwikkeling en groei van anderen en van mezelf. Het hogere doel daarvan is al het mogelijke uit jezelf halen en de kans op het ervaren van positieve gevoelens van (eigen)liefde en geluk vergroten.

Binnen myHBM health & talent lever ik graag een bijdrage aan veranderprocessen van mensen, waarbij ik zowel klacht-als krachtgericht kan werken en zowel met een confronterend als inzichtgevend kader uit de voeten kan.

Wendy Kersten - Coach

Wendy Kersten

Coach

Elk proces is uniek en ik vind het elke keer weer geweldig om dit proces samen met de coachee te mogen doorlopen. Ik gun iedereen persoonlijke ontwikkeling en de bewustwording van natuurlijke talenten. Beide zorgen ervoor dat iemand een gelukkiger en liefdevoller mens kan worden.

Op een directe, persoonlijke en praktische benaderingswijze daag ik mijn coachees uit om in beweging te komen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk.

Evelien Markgraaf - Business assistente

Evelien Markgraaf

Business assistente

Als business assistente bij myHBM Health & Talent ben ik, naast all-round management ondersteuner, het eerste aanspreekpunt voor klanten, partners en collega’s. Ik vind het geweldig om in een omgeving te mogen werken waar de mens altijd centraal staat.

Ik krijg er energie van net dat stapje extra te zetten en werkzaamheden zo te organiseren, dat klanten snel en juist geholpen worden en collega’s altijd kunnen doen waar ze goed in zijn!

Imke van Dijck - Junior business assistent

Imke van Dijck

Junior business assistent

Als student aan de opleiding HRM heb ik de mogelijkheid gekregen mezelf te ontwikkelen tijdens een stage bij myHBM Health & Talent. Sinds het afronden van deze stage draai ik hier mee als junior business assistent. Het is een mooie kans en uitdaging om op deze plek werk en school te kunnen combineren.

Een organisatie die werkt vanuit de mens, de ontwikkeling van de mens en de groei van de mens is voor mij een mooi concept waarin mijn interesses en potenties naar voren komen.

Maria Izbas - Financieel medewerker

Maria Izbas

Financieel medewerker

’Je bent in aanleg een zakelijk en vernieuwend mens met innovatief vermogen’, kwam uit mijn ACT®-meting. Een perfecte match tussen mijn talenten en de filosofie van myHBM als je het mij vraagt. Het is mijn drive om mijn opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van administratie en financiën optimaal te benutten en blijven ontwikkelen.

Ik ben het aanspreekpunt voor alle financiële administratie van myHBM. Ik zorg voor ordelijke en accurate administratievoering.

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler