Aanmeldformulier
Contact

OVER ONS

myHBM Health & Talent

myHBM Health & Talent. De naam zegt het al, wij benaderen human being management* vanuit twee perspectieven: gezondheid en talent. In het geval van health, begeleidt en ondersteunt het team van myHBM Health & Talent bij het herstel van psychische klachten zoals stress- of burnout (klachten).

Voor talent gaan we een stapje verder, of eigenlijk een stapje terug. We analyseren een team, organisatie of bedrijf van binnenuit en kijken hierbij naar de (ontwikkeling van) talenten en krachten van de mensen binnen het team. Zo zorgen we er samen voor dat een team in de basis goed in elkaar zit, de juiste competenties in balans worden benut, ieder teamlid zijn of haar talent kan ontwikkelen en de organisatie van binnenuit gezond is en kan groeien.

Voorkomen is immers beter dan herstellen!

*Human being management is een opvolger van human resource management en neemt de natuur van mensen en organisatie in overweging.

Dare to have happy employees

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler