Aanmeldformulier
Contact

TALENT

Talent analyse individueel – ACT®

De ACT®-meting, of wel talentanalyse, van myHBM is een tweedelige meting die twaalf minuten in beslag neemt. Uniek aan deze meting is dat degene die de meting neemt, gedurende de test geen idee heeft wat ‘goed’ of ‘fout’ is. Antwoorden kunnen daardoor niet anders dan volledig vanuit het onbewustzijn gekozen worden. De uitslag van de meting is daarom altijd een betrouwbare weerspiegeling van hoe iemand echt is, denkt en waar zijn of haar talenten liggen.

bekijk individuele analyse

TALENT

Team-analyse ACT®-meting

De uitkomst van de ACT®-meting kan op zowel individueel- als teamniveau geanalyseerd worden. In het geval van team-analyses helpt de uitkomst van de ACT®-meting ook in bewustwording van de talenten van collega’s of teamleden. Dit resulteert er uiteindelijk in dat collega’s elkaar beter begrijpen en teams beter in harmonie met elkaar kunnen samenwerken.

bekijk team analyse

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler