Aanmeldformulier
Contact

TALENT

Zit jij op de juiste plek?

Gelukkige mensen ontstaan bij het vinden van de juiste plek binnen de juiste organisatie. Met alle keuzes die er vandaag de dag zijn, is het niet altijd even makkelijk om die juiste plek te vinden. Daarom biedt myHBM loopbaancoaching aan: een proces waarbij de uitslag van de ACT®-meting van de klant en het grow model naast potentiële vacatures worden gelegd om de juiste plek bij het juiste talent te vinden.

Loopbaancoaching helpt de klant met ontdekken waar hij of zij goed in is en/of het vinden van de juiste match op professioneel gebied. Loopbaancoaching is er voor iedereen: werknemers die zoekende zijn of werkgevers die hun werknemers een stapje de goede richting op willen helpen.

meer informatie
afspraak plannen

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler