Aanmeldformulier
Contact

TALENT

Talent analyse individueel – ACT®

De ACT®-meting, of wel talentanalyse, van myHBM is een tweedelige meting die twaalf minuten in beslag neemt. Uniek aan deze meting is dat degene die de meting neemt, gedurende de test geen idee heeft wat ‘goed’ of ‘fout’ is. Antwoorden kunnen daardoor niet anders dan volledig vanuit het onderbewustzijn gekozen worden. De uitslag van de meting is daarom altijd een betrouwbare weerspiegeling van hoe iemand echt is, denkt en waar zijn of haar talenten liggen. De uitslag van de ACT®-meting wordt in een anderhalf uur durend gesprek door een van de myHBM coaches toegelicht.

De ACT®-meting is er voor iedereen die nieuwsgierig zijn naar hun eigen talent. Voor werkgevers of werknemers, individueel of met het hele team.

Stapsgewijs:

1. De ACT®-meting kan binnen enkele ogenblikken na aanvraag digitaal afgenomen worden
2. Nadat de ACT®-meting is ingevuld kan het vervolggesprek op korte termijn gepland worden
3. Indien er een hulpvraag is volgt vervolgens individuele coaching

Tijdens het anderhalf uur durend gesprek dat op korte termijn na het invullen van de meting volgt, leidt een van de coaches van myHBM de klant door de uitslag van de test en zijn of haar talenten heen. Deze uitslag vergroot het zelfbewustzijn: helpt de klant begrijpen waar hij of zij blij van wordt of energie van krijgt. Mensen die in hun talent zitten zijn gelukkiger en kunnen op die manier een betere bijdrage leveren aan het bedrijf waar ze werken.

afspraak plannen

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg

Ik heb My HBM ervaren als een fijne sparringspartner in een voor mij moeilijke tijd. Het is een wereld van verschil hoe ik het traject ben gestart en hoe ik het traject heb afgesloten. Tijdens mijn sessies is er goed naar mij geluisterd en heb ik de juiste handvatten gekregen om mijn stress symptomen te signaleren en te tackelen. In slechts een paar maanden tijd ben ik weer terug de oude geworden. Of misschien zelfs wel een oplettendere versie van mezelf. En daar ben ik dankbaar voor.’  

Anoniem

“Omdat ik last had van hoge werkdruk ben ik door mijn bedrijfsarts  naar MyHBM health en talent doorverwezen . Door letterlijk uit te schrijven hoe ik me voelde, wat ik dacht en hoe ik handelde in stressvole situaties, heb ik meer inzicht gekregen in mijn actie- reactie patronen. Deze training heeft me geleerd beter te reflecteren op mijn eigen handelen en heeft me laten zien welke “ verborgen “ competenties ik verder kan ontwikkelen.

Ik heb deze training als zeer oplossingsgericht en prettig  ervaren.”

Ted de Win

“MyHBM kenmerkt zich door een directe, open, transparante aanpak in de zoektocht naar de juiste mensen op de juiste plek. De professionals van MyHBM slagen er vervolgens in deze zoektocht samen met deze mensen voort te zetten.

Dankzij hun instrumenten en analyses worden mensen in staat gesteld zichzelf beter te leren kennen in de context van hun omgeving, zichzelf bewust te worden van potentieel en valkuilen, om daarna ook het beste uit zichzelf te halen.

De aanpak, het enthousiasme en de expertise van het team zorgen ervoor dat MyHBM snel een beeld krijgt van een organisatie, de mensen voor zich kan winnen hetgeen belangrijke ingrediënten zijn voor het maatwerk dat wordt geleverd.”

Liesbeth van Dijk, Venlo

MyHBM Health & Talent heeft mij inzicht gegeven in ‘mijn overdrives’ en ‘mijn tekortkomingen’. Die wist ik zelf al wel, maar ermee leren omgaan in de dagelijkse praktijk is pittiger dan ik vooraf dacht.

Meedenken, inleven, confronteren en weer opstaan hebben mij een stap verder gebracht.

Nu kan ik het zelf…

Anoniem
Verdeler