Aanmeldformulier
Contact

TALENT

Talent analyse individueel – ACT®

De ACT®-meting, of wel talentanalyse, van myHBM is een tweedelige meting die twaalf minuten in beslag neemt. Uniek aan deze meting is dat degene die de meting neemt, gedurende de test geen idee heeft wat ‘goed’ of ‘fout’ is. Antwoorden kunnen daardoor niet anders dan volledig vanuit het onderbewustzijn gekozen worden. De uitslag van de meting is daarom altijd een betrouwbare weerspiegeling van hoe iemand echt is, denkt en waar zijn of haar talenten liggen. De uitslag van de ACT®-meting wordt in een anderhalf uur durend gesprek door een van de myHBM coaches toegelicht.

De ACT®-meting is er voor iedereen die nieuwsgierig zijn naar hun eigen talent. Voor werkgevers of werknemers, individueel of met het hele team.

Stapsgewijs:

1. De meting kan binnen enkele ogenblikken na aanvraag digitaal afgenomen worden
2. Binnen vijf werkdagen nadat de meting is ingevuld kan het vervolggesprek gepland worden
3. Indien er een hulpvraag is volgt vervolgens teamcoaching

Tijdens het anderhalf uur durend gesprek dat binnen vijf dagen na het invullen van de meting volgt, leidt een van de coaches van myHBM de klant door de uitslag van de test en zijn of haar talenten heen. Deze uitslag vergroot het zelfbewustzijn: helpt de klant begrijpen waar hij of zij blij van wordt of energie van krijgt. Mensen die in hun talent zitten zijn gelukkiger en kunnen op die manier een betere bijdrage leveren aan het bedrijf waar ze werken.

afspraak plannen

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler