Aanmeldformulier
Contact

TALENT

Voor leiders die zich willen ontwikkelen.

Er zijn tal van factoren die bijdragen aan de gezondheid en het geluk van een team of organisatie. Behalve natuur, individu en onderlinge banden, speelt ook leiderschap een belangrijke rol. Tijdens het tweedaagse programma ‘zelfbewust leiderschap’, begeleiden de coaches van myHBM leiders in hun zelfbewustzijn en helpen hen ACT® en human being management beter te begrijpen. De ervaring en kennis die tijdens deze coaching wordt vergaard zorgt er uiteindelijk voor dat leiders zichzelf en dus anderen beter begrijpen en meer vanuit de menselijke maat kunnen leiden.

(* Dit programma is beschikbaar vanaf 6 deelnemers)

De zelfbewust leiderschap coaching is er speciaal voor leiders die zichzelf willen ontwikkelen en organisaties waarin de menselijke maat centraal staat.

Stapsgewijs:

1. Deelnemers krijgen voorafgaand aan de tweedaagse coaching de vraag thuis de ACT®-meting van myHBM in te vullen.
2. Er volgt een individueel vervolggesprek na het invullen van de ACT®-meting
3. Tijdens het programma zelfbewust leiderschap wordt er twee dagen inhoud omtrent de thema’s human being management en leiderschap voorzien. De inhoud van de training wordt afgestemd op de vraag van de deelnemers.
afspraak plannen

ERVARINGEN MET myHBM HEALTH & TALENT

Ik was mezelf aan het verliezen omdat ik alleen nog maar gedachtes en aandacht had voor mijn werk. Ik heb geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven staan en dat voelt nog steeds heel verlichtend. Hier ben ik dankbaar voor.

Begeleider B, Stichting Radar

myHBM is voor mij en voor Zuyderland Thuiszorg de intrinsieke motivatie van de mens achter de naam (in ons geval Lonneke en Roland), die oprechte interesse toont in onze vraag, goed luistert naar onze behoefte, zich inleeft in onze organisatie en samen met ons het pad bewandelt om naar goede oplossingen te komen. Geen franje, gewoon samen.

Ingrid van der Veld, directeur, Zuyderland Thuiszorg

Vanaf de eerste kennismaking enthousiast over myHBM en de ACT meting.  Het gaat over de hele mens, niet goed niet slecht maar met eigen talenten en gevormd door ervaringen van jongs af aan. De ACT meting heeft mij inzicht gegeven. En dat gun ik iedereen: energiek  en met plezier doen waar je goed in bent. Marlies Roijakkers, HRM adviseur Bureau Jeugdzorg Limburg.

Marlies Roijakkers, HRM adviseur, Bureau Jeugdzorg Limburg
Radar
Bureau Jeugdzorg
QPark
Laurentius Ziekenhuis
VieCuri
Wonen Limburg
Zuyderland Ziekenhuis
MIFA
Verdeler